BIOREZONANȚA

Acest dispozitiv poate detecta cu mare probabilitate (acuratețe între 80-90%) în faze incipiente, modificările survenite în starea de sănătate. Pentru comparatțe, RMN-ul depistează afecțiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%. In cazul biorezonantei, examinarea are loc în zona energo-informațională, prin intermediul unor inductoare-receptoare ale harnașamentului cu care se conecteaza pacientul.

Ce este biorezonanța?

Biorezonanța este o metodă modernă de diagnostic și tratament, dezvoltată de către oamenii de știință adepți ai medicinii energetice, pe baza cercetărilor efectuate de numeroase institute și cercetători independenți, în colaborare sau în mod individual.

Aparatul de biorezonanță constă într-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficientele sau modificarile patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului.Care este principiul de funcționare al biorezonanței?

Pe scurt, în timpul consultației, aparatul măsoară parametrii de rezonanță și reactanță ai organismului. Prin măuratori electrofiziologice el colectează mii de parametrii într-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate și redate într-o forma familiară terapeutului, de un computer.

În timpul testării, dispozitivul rezonează cu mii de țesuturi, organe, nutrienți, toxine și alergeni într-o sutime de secundă și înregistrează valorile la care organismul reacționează. Aparatul scanează organismul pacientului așa cum un program anti-virus scanează un computer, căutând orice fel de virusuri, deficiențe, slăbiciuni, alergii, anormalități sau sensibilități.

Prin ce diferă biorezonanța față de celelate metode de diagnostic?
Informațiile furnizate de aparatul de biorezonanță sunt fundamental diferite față de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat ca un tot, și despre direcția în care organismul își concentrează energia. Analiza fiind globală în întregul organism și nu doar în câțiva ml de sânge, are o acuratețe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienți, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea și echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descoperă orice lucru care afectează starea de sănătate.