HIDROCOLONOTERAPIE
Cu aditivi în produsele alimentare, pesticide in culturile noastre și poluare în jurul nostru, mulți ar putea spune că trăim într-o epocă toxică. Uneori, acumularea de toxine poate avea un efect dezastruos asupra colonului, ceea ceva afecta în mod negativ digestia și sănătatea generală. Când colonul tău este incarcat cu material toxic, întregul tău corp devine lent și nu poate să-și îndeplinească sarcinile de zi cu zi. Din fericire, corpul tău face o treabă bună detoxificându-se în mod regulat; totuși, unele toxine necesită ajutor pentru a putea fi îndepărtate. Consumul unei alimentații sănătoase și menținerea unui program de exerciții fizice sunt două dintre cele mai eficiente strategii. Dar, uneori, avem nevoie de mai mult atunci când vine vorba de toxine, pentru ca multe dintre ele au o capacitate crescută de fixare in colon. Deci, dacă simți că ai  nevoie de un colon curat sau dorești doar să te informezi, iată cinci beneficii mari ale curățării colonului pe care ar trebui să le cunoaști:
Îmbunătățește digestia și previne constipația.
Constipația poate duce la digestie precară și invers. Atunci când digestia este afectată și se produce constipația, produsele reziduale pot persista în organism. Acest întreg proces poate duce la incapacitatea de a absorbi multe dintre substanțele nutritive pe care le luați, ducând la o lipsă de energie și o funcție imună împiedicată. Hidrocolonoterapia permite ca aceste produse deșeuri nedigerate să fie împinse si evacuate și, de asemenea, oferă o ușurință în regularitatea intestinului. Deoarece deșeurile care persistă pot produce bacterii, această purjare curăță calea pentru o absorbție bună a nutrienților, susținând astfel sănătatea bună.

Creșterea energiei și a concentrării:

Îndepărtarea  toxinelor din colon permite energiei intestinelor să se concentreze pe absorbție, reconstrucție și alte funcții necesare și utile, întrucat funcția de curățire a fost ajutată și posedă acum un surplus de energie. Absorbția nutrientilor este crucială pentru sănătatea mentală, iar malabsorbția duce la pierderea capacității de concentrare. În afara faptului că avem mai multă energie, absorbția vitaminelor vitale responsabile pentru claritatea mentală este mult îmbunătățită – ceea ce înseamnă o activitate mentală superioară, decizii spontane și corecte, idei și creativitate crescută, etc.

Pierdere în Greutate

Mâncarea procesată și lipsită de fibre face ca digestia să se îngreuneze și eliminarea reziduurilor să se facă cu mută dificultate. Fără fibre adecvate, digestia și capacitatea organismului de a simți senzația de satietate sunt afectate. De asemenea, alimentele lipsite de fibre stau mult timp în intestin. Când curățați colonul, această problemă este eliminată și, în unele cazuri, poate duce la o pierdere în greutate, uneori cu adevarat semnificativă. După ce ați efectuat un program de hidrocolonoterapie, vă sfătuim să creșteti consumul de alimente care conțin fibre sănătoase pentru a păstra digestia și curățenia colonului în perfectă stare.

Sprijină sănătatea florei intestinale

Cea mai mare parte dintre toxinele acumulate de corpul nostru vor ajunge mai devreme sau mai târziu în colon. În lipsa unei curățiri a colonului și ficatului, toxinele pot rămâne în organism, se pot instala în diverse părți ale corpului, organe sau sisteme și pot provoca daune și difunctii grave. Curățarea colonului de deseuri prin hidrocolonoterapie sprijină funcțiile acestuia, inclusiv digestia și proliferarea florei intestinale benefice.

Încurajează detoxificarea întregului corp

Corpul este programat să se curețe singur, în mod constant, în fiecare zi. Dar uneori, combinația dintre factorii de mediu și obiceiurile de viață îngreunează  – până la a face aproape imposibilă – curățirea zilnică necesară, făcând astfel dificilă menținerea echilibrului necesar unei vieți armonioase.

Hidrocolonoterapia, prin efectul de stare de bine pe care îl conferă, naște în persoana care o practică dorința de și mai curat, și mai sănătos, și mai bine, ajutând astfel la schimbarea stilului de viață, al alimentației, odihnei, consumului de apă alcalină, etc.

Dacă vă simțiți lent, detoxifierea colonului dvs. ar putea fi  lucrul de care aveți nevoie. Efectuați cercetarea necesară și discutați cu furnizorul de servicii medicale de încredere pentru a determina cea mai bună soluție pentru dvs. În timp ce cele mai multe curățări pot fi efectuate de aproape oricine, trebuie să vă ascultați corpul și să faceți ceea ce este potrivit pentru dvs.